EN FR DE NL
Robertville
Heerlijk fietsen Kamperen in de bosrijke Ardennen, zo'n 50 kilometer ten zuiden van Maastricht; een weekendje, een week of een complete vakantie doorbrengen op Camping La Plage kan iedereen van jong tot oud zijn hart ophalen. Robertville - 400 meter van La Plage is bekend om de behulpzame en natuurlijke charme van de bewoners. Robertville met cafés en restaurants organiseert ieder jaar dorpsfeesten, zoals de Mei-nacht op 30 april, het Feest van het Meer, Sint Maarten, de wandelconcerten en de rommelmarkt in de zomer.
 
Kom ook in de winter
Stuwmeer De glooiende heuvels, de bekende Hoge Venen maakt het gebied tot een trekpleister voor vele vakantiegangers en outdoor liefhebbers. Wandelen en fietsen door de dichte bossen, vissen in het stuwmeer, een vaartocht maken en nog veel meer. Zelfs in de winter is het een geliefde vakantiebestemming om te skiën, te langlaufen of te wandelen door de besneeuwde heuvels.
 
De beschermde natuur
Hert De Hoge Venen is een verrassende streek. Deze biedt u een ongekende diversiteit aan flora en fauna. U kunt er op uit trekken en plots oog in oog staan met de dieren, die in dit oostelijk deel van België leven. Een paar voorbeelden:
  • Herten, damherten, reebokken

  • Everzwijnen

  • Vossen, marters

  • Grijze kraanvogels

  • Bonte specht, hazelhoen
Camping La Plage © 2010-2023