EN FR DE NL
Reserveringsvoorwaarden
Camping La Plage is een transparante organisatie, vandaar dat we voordat u reserveert, goed op de hoogte bent van de reserverings- en betalingsvoorwaarden. Vooraf, omdat er dan geen misverstand is over de afspraken tussen u en ons. Klik voor de printversie van de reserveringsvoorwaarden op het plaatje rechts.


Campingreglement
We verheugen ons zeer op uw komst. Om op een goede manier invulling te geven aan elkaars verblijf, heeft Camping La Plage het Campingreglement - de minimale afspraken op papier gezet, waarbij veiligheid, respect voor de natuur en voor elkaar voorop staan. Het actuele campingreglement is in te zien bij de receptie, vraag eventueel de beheerder waar u het kan vinden. Klik voor de printversie van het campingreglement op het plaatje rechts als u het voor aankomst wilt doornemen.

Campingplattegrond en noodplan voor Veiligheid
Bij aankomst ziet u links van de slagboom de Campingplattegrond met alarmnummers, de locaties van de brandblussers, de water tappunten en de genummerde indeling van de campingplaatsen. Het is van belang dat u weet waar deze zich bevinden. Klik voor de printversie van de campingplattegrond (noodplan) op het plaatje rechts.
Camping La Plage © 2010-2023